Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να παίξουμε ως ομάδα και με όλη μας την καρδιά»

«Να παίξουμε ως ομάδα και με όλη μας την καρδιά»
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 - 19:56

Ως έναν πολύ καλό αντίπαλο χαρακτήρισε τον Α.Ο Μαρκόπουλου η Ανα Λαζάρεβιτς, η οποία τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» θα πρέπει να είναι σοβαρές και απόλυτα συγκεντρωμένες. Παράλληλα, τόνισε ότι μέσω του παιχνιδιού με το Μαρκόπουλο οι νταμπλούχες θα πάρουν αυτοπεποίθηση ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Τσανάκαλε για το CEV Cup.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Το παιχνίδι με το Μαρκόπουλο θα είναι μια καλή προετοιμασία για εμάς πριν πάμε στην Τουρκία. Είναι ένας καλός αντίπαλος και εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί σε κάθε παιχνίδι και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που έρχεται. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε σε καμία περίπτωση γιατί μας περιμένει μια μεγάλη σειρά με πολλούς αγώνες σε σύντομο διάστημα.

Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, για να πάμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι στην Τουρκία. Το ματς με την Τσανάκαλε είναι μια νέα πρόκληση για εμάς αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Κάθε αναμέτρηση είναι δύσκολη αλλά δεν πρόκειται να παρατήσουμε τους στόχους μας. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε ως ομάδα και με όλη μας την καρδιά».

Διαβάστε επίσης

Η κλήρωση του Κυπέλλου Γυναικών

Η κλήρωση του Κυπέλλου Γυναικών

Τον νικητή του ζευγαριού, Πανιώνιος-ΓΑΣ Μεσσαράς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας σε αγώνα νοκ άουτ η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου.

Πρώτα το Μαρκόπουλο

Πρώτα το Μαρκόπουλο

Αυτό που προέχει για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι ο αγώνας για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκες» θα επικεντρωθούν στην Τσανάκαλε.