Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αυτό που μετράει είναι ότι πήραμε τους πόντους»

«Αυτό που μετράει είναι ότι πήραμε τους πόντους»
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 - 19:07

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων και όπως ανέφερε και ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν έπαιξε καθόλου καλά στα δύο πρώτα σετ. Οι «ερυθρόλευκες» ωστόσο πήραν μια καθαρή νίκη και όπως τόνισε και ο Σέρβος τεχνικός αυτό που κρατάει ο Θρύλος από το ματς είναι οι τρεις βαθμοί.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Σημαντική νίκη για εμάς. Είναι καλό ότι πήραμε τους τρεις πόντους σήμερα. Το περίμενα ότι ίσως δεν παίξαμε καλά σήμερα, ίσως όχι τόσο κακό όσο κάναμε στα πρώτα δύο σετ, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι σήμερα δεν τραυματίστηκε καμία παίκτριά μας και πήραμε τους τρεις πόντους».

Διαβάστε επίσης

«Αυτό το Κύπελλο είναι η αρχή»

«Αυτό το Κύπελλο είναι η αρχή»

Ως αρχή χαρακτήρισε την κατάκτηση του Λιγκ Καπ του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο ο ακραίος παίκτης του Θρύλου Γιάννης Ρουμελιωτάκης.

«Κρατάμε τη νίκη»

«Κρατάμε τη νίκη»

Οι Τζίνα Λαμπρούση, Αρέτα Κονόμη και Στέλλα Χριστοδούλου τόνισαν ότι ο Ολυμπιακός κρατάει μόνο τη νίκη από το παιχνίδι με την Ελπίδα Αμπελοκήπων και πλέον κοιτάζει το παιχνίδι με τον Ηρακλή για το Κύπελλο.

Συνεχίζουν ακάθεκτες

Συνεχίζουν ακάθεκτες

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-1 της Ελπίδας Αμπελοκήπων και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Α1.