Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κρατάμε τη νίκη»

«Κρατάμε τη νίκη»
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 - 19:01

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού μπορεί να μην έπιασε την απόδοση που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο κατάφερε και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη (3-1 σετ) κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Οι Τζίνα Λαμπρούση, Αρέτα Κονόμη και Στέλλα Χριστοδούλου τόνισαν ότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι, ωστόσο, στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και πέτυχε μια σημαντική νίκη. Οι τρεις «ερυθρόλευκες» παίκτριες επισήμαναν ότι αυτό που κρατάει ο Θρύλος από το ματς με την Ελπίδα είναι η νίκη και πλέον κοιτάζει τα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από αυτό με τον Ηρακλή για το Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, η Τζίνα Λαμπρούση ανέφερε: «Ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένα στο πρώτο σετ. Δεν παίξαμε καλά και κάναμε αρκετά λάθη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε το σετ. Στα υπόλοιπα τρία σετ μπήκαμε πιο δυνατά και πήραμε τη νίκη. Χρειαζόμαστε τις νίκες και πρέπει όσο το δυνατό να τις παίρνουμε πιο εύκολα και να είμαστε πιο συγκεντρωμένες. Εχουμε δύσκολο έργο να αντιμετωπίσουμε. Εχουμε το Κύπελλο την Τετάρτη, έχουμε ξανά παιχνίδι για την Ευρώπη και παίζουμε πολλά ματς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε, θέλουμε τις νίκες για να παραμείνουμε στο στόχο μας».

Η Αρέτα Κονόμη από την πλευρά της επισήμανε: «Μπήκαμε νωθρά σήμερα. Ηταν κακό το παιχνίδι μας, όμως, κρατάμε τη νίκη με καθαρό σκορ. Κοιτάμε τη συνέχεια, καθώς έχουμε πολλά παιχνίδια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα και στη συνέχεια τον επαναληπτικό με την Τσανάκαλε. Κάνουμε ανασύνταξη δυνάμεων για τη συνέχεια και προχωράμε».

Τέλος, η Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε: «Κάναμε νωθρό ξεκίνημα. Στα πρώτα δύο σετ παλεύαμε με τον ίδιο μας τον εαυτό. Αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλό μας ή ότι έχουμε το μυαλό μας στην Ευρώπη. Το ξέραμε ότι ήταν ένα ξεχωριστό ματς και απλά νομίζω ότι είχε να κάνει με το ότι βρεθήκαμε σε μια κακή ημέρα, για το σύνολο της ομάδας. Το καλό είναι ότι επιστρέψαμε, παίξαμε καλύτερα στα επόμενα σετ και καταφέραμε να πετύχουμε μια καθαρή νίκη. Αυτό κρατάμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο την Τετάρτη».

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζουν ακάθεκτες

Συνεχίζουν ακάθεκτες

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-1 της Ελπίδας Αμπελοκήπων και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Α1.