Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα»

«Μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα»
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 - 23:11

Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα τη φετινή χρονιά, ενώ ευχαρίστησε όλο τον κόσμο και τους συμπαίκτες του για τη βοήθειά τους για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Ο Κολομβιανός παίκτης του Θρύλου βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση αυτού του πρώτου τροπαίου για τη φετινή χρονιά και ευχήθηκε να συνεχίσει η ομάδα και ο κόσμος με τον ίδιο τρόπο και στο υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λίμπερμαν Αγκάμεζ:

Για το πρώτο κύπελλο της φετινής χρονιάς:

«Νομίζω ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα, αλλά και για εμένα. Για το μέλλον δεν μπορώ να πω τίποτα, γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αύριο, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα. Συγχαρητήρια στην ομάδα και στον κόσμο, που ήρθε σήμερα και ήταν μαζί μας. Πιστεύω όλα να πάνε καλά».

Για τον κόσμο:

«Ο κόσμος είναι πάρα πολύ σημαντικός για μια ομάδα. Εμείς κάναμε αρκετά πράγματα καλά και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ελπίζω να είμαστε πάντα έτσι».

Διαβάστε επίσης

«Αυτό το Κύπελλο είναι η αρχή»

«Αυτό το Κύπελλο είναι η αρχή»

Ως αρχή χαρακτήρισε την κατάκτηση του Λιγκ Καπ του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο ο ακραίος παίκτης του Θρύλου Γιάννης Ρουμελιωτάκης.

«Κρατάμε τη νίκη»

«Κρατάμε τη νίκη»

Οι Τζίνα Λαμπρούση, Αρέτα Κονόμη και Στέλλα Χριστοδούλου τόνισαν ότι ο Ολυμπιακός κρατάει μόνο τη νίκη από το παιχνίδι με την Ελπίδα Αμπελοκήπων και πλέον κοιτάζει το παιχνίδι με τον Ηρακλή για το Κύπελλο.