Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε Ολυμπιακός και ο στόχος μας είναι η νίκη»

«Είμαστε Ολυμπιακός και ο στόχος μας είναι η νίκη»
Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017 - 22:28

Στην έδρα του ΠΑΟΚ αγωνίζεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το βράδυ της Δευτέρας, με τον Κόνσταντιν Τσούπκοβιτς να αναφέρει ότι το ματς στη Θεσσαλονίκη θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με αυτό του League Cup. Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «είμαστε Ολυμπιακός και ο στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε ματς».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε αφήσει πίσω μας την νίκη στον τελικό του League Cup. Το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ θα είναι και το πιο διαφορετικό αφού θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά στην έδρα τους. Ωστόσο είμαστε Ολυμπιακός και ο στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε ματς»

Διαβάστε επίσης

«Καρφώστε» τους ξανά!

«Καρφώστε» τους ξανά!

Λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του League Cup, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ξανά την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά εκτός έδρας, για την 15η αγωνιστική της Α1. Live από το gavros.gr στις 19:00/NS3…

Ετοιμάζεται να κλειδώσει την πρώτη θέση

Ετοιμάζεται να κλειδώσει την πρώτη θέση

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει ξανά τον ΠΑΟΚ μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα και θέλει τη νίκη ώστε να πάρει σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο.