Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε έτοιμοι για τον επαναληπτικό με την Τσανάκαλε»

«Είμαστε έτοιμοι για τον επαναληπτικό με την Τσανάκαλε»
Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017 - 16:05

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού νίκησε εύκολα με 3-0 τους Μακεδόνες Αξιού και όπως ανέφερε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι πλέον πανέτοιμη για τον επαναληπτικό με την Τσανάκαλε για το Challenge Cup. Παράλληλα, ο Σέρβος προπονητής αφιέρωσε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7 και στις οικογένειές τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι είναι ντροπή να παίζουμε σε ένα γήπεδο χωρίς νερό και να μην μπορούμε να κάνουμε μπάνιο μετά από το ματς και ενώ έχουμε να ταξιδέψουμε! Είναι πραγματικά ντροπή για αγώνα 1ης Εθνικής κατηγορίας. Από κει και πέρα σήμερα παίξαμε πολύ σοβαρά και κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Κερδίσαμε πιο εύκολα από ότι περιμέναμε και αυτό σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο ματς με την Τσανάκαλε. Θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7 και στις οικογένειές τους».

Διαβάστε επίσης

«Καρφώστε» τους ξανά!

«Καρφώστε» τους ξανά!

Λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του League Cup, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ξανά την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά εκτός έδρας, για την 15η αγωνιστική της Α1. Live από το gavros.gr στις 19:00/NS3…