Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Σύλλογος να είναι πάντα ψηλά και να γράφει την δική του χρυσή ιστορία»

«Ο Σύλλογος να είναι πάντα ψηλά και να γράφει την δική του χρυσή ιστορία»
Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 - 00:05

Μετά από πέντε εξαιρετικά χρόνια, όπου έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους στην Ελλάδα, όπως επίσης και ένα ευρωπαϊκό ασημένιο μετάλλιο, φέτος, η Αρετή Τέζα, από το απόγευμα της Πέμπτης, αποτελεί παρελθόν από την γυνακεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Η έμπειρη πασαδόρος, μέσα από ένα μήνυμά της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, θέλησε να ευχαριστήσει την διοίκηση, τους managers, τις συναθλήτριές, αλλά και όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, που ήταν πάντα κοντά στην ομάδα και προσέφερε μοναδικές στιγμές.

Τέλος, έδωσε και την ευχή της για την επόμενη μέρα του συλλόγου που είναι να είναι πάντα ψηλά και να γράφει την δικιά του χρυσή ιστορία.

Δείτε αναλυτικά το post της:

«Δε θα μπορούσα να φανταστώ όταν υπεγραφα το 2012 στον Ολυμπιακό ότι θα ζούσα τόσο έντονες στιγμές,τόση αγάπη,τόση συγκίνηση. Πέντε χρόνια ήταν το 2ο σπίτι μου κ είμαι τυχερή που μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια επιτυχίας έβαλα κ εγώ το λιθαρακι μου για το χτισιμο μιας μεγάλης ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω,για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, την διοίκηση του Ολυμπιακού, τους managers του Ολυμπιακού, όλους τους προπονητες,του φυσικοθεραπευτες/γυμναστες, όλες τις συναθλητριες μου κ φυσικά όλο τον φιλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού που ήταν κοντά μας κ μας προσέφεραν μοναδικές στιγμές.

Σας ευχαριστώ για όλα κ εύχομαι ο Σύλλογος να είναι πάντα ψηλά κ να γράφει την δική του χρυσή ιστορία».

Διαβάστε επίσης

Ανανέωσε η Κονόμη (pics)

Ανανέωσε η Κονόμη (pics)

Η λίμπερο του Ολυμπιακού ανανέωσε για τρία χρόνια τη συνεργασία της με τον Ερασιτέχνη και θα βοηθήσει κι αυτή στην επέκταση της αυτοκρατορίας.

«Διαζύγιο» με Τέζα

«Διαζύγιο» με Τέζα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού την ευχαρίστησε για την προσφορά της