Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρεμιέρα στη Βόχα, την 5η αγωνιστική με ΠΑΟΚ, 11η με Παναθηναϊκό

Πρεμιέρα στη Βόχα, την 5η αγωνιστική με ΠΑΟΚ, 11η με Παναθηναϊκό
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 - 21:11

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Volleyleague, με τον Ολυμπιακό, να μαθαίνει τον δρόμο που έχει να ακολουθήσει στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Ο Θρύλος, ο οποίος έχει ως βασικό στόχο την επιστροφή του μετά από τρία χρόνια, στην κορυφή του πρωταθλήματος, ξεκινάει τις υποχρεώσεις του από την Βόχα, κόντρα στον Παμβοχαϊκό, ενώ την δεύτερη αγωνιστική αντιμετωπίζει στο Ρέντη τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Όσον αφορά τα ντέρμπι, στον πρώτο γύρο, ο Θρύλος θα δώσει και τα δύο παιχνίδια εκτός έδρας, αρχής γενομένης από αυτό της πέμπτης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό, στην 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Μια εβδομάδα νωρίτερα θα διεξαχθούν οι όμιλοι του League Cup με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στον δεύτερο από τους τέσσερις με τον Εθνικό Πειραιά και την Κηφισιά. Ο πρώτος από κάθε όμιλο θα προκριθεί στο Final-4 της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

1η αγωνιστική 12η

ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός

2η αγωνιστική 13η

Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

3η αγωνιστική 14η

Εθνικός – Ολυμπιακός

4η αγωνιστική 15η

Ολυμπιακός – Νίκη Αιγινίου

5η αγωνιστική 16η

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

6η αγωνιστική 17η

Ολυμπιακός – Ηρακλής

7η αγωνιστική 18η

Ηρακλής Χαλκίδας – Ολυμπιακός

8η αγωνιστική 19η

Ολυμπιακός – Κηφισιά

9η αγωνιστική 20η

Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός

10η αγωνιστική 21η

Ολυμπιακός – Παναχαϊκή

11η αγωνιστική 22η

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

«Να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»

«Να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Προπόνηση... με τη Θέτιδα!

Προπόνηση... με τη Θέτιδα!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα με 4-0 σετ σε φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη Θέτιδα Βούλας, που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη, "Μελίνα Μερκούρη".

«Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα»

«Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα»

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μίλησε για τους στόχους της ανδρικής ομάδας βόλεϊ και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τίτλους και να κάνουν καλή πορεία στην Ευρώπη.