Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καλή εμφάνιση, θα βελτιωθούμε στη συνέχεια»

«Καλή εμφάνιση, θα βελτιωθούμε στη συνέχεια»
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 - 20:09

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο League Cup, επικρατώντας εύκολα με με 3-0 σετ του Ηρακλή στο Ρέντη.

Ο Μίκο Οιβάνεν σε δηλώσεις του μετά το ματς μίλησε για τη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του παρουσίασαν αρκετά καλό πρόσωπο, ωστόσο στο μέλλον θα είναι σίγουρα πιο βελτιωμένοι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Ήμασταν καλοί επιθετικά. Σίγουρα θα μπορούσαμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα στην υποδοχή σε κάποιες στιγμές για να είμαστε και καλύτεροι αντίστοιχα και στην επίθεση αλλά η εμφάνιση μας ήταν καλή για πρώτο επίσημο παιχνίδι και σίγουρα θα βελτιωθούμε στη συνέχεια".

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνημα με το δεξί στο League Cup!

Ξεκίνημα με το δεξί στο League Cup!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Ηρακλή στο Ρέντη, στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική σεζόν, και πλέον οι "ερυθρόλευκοι" με νίκη την Κυριακή κόντρα στην Κηφισιά θα πάρουν για άλλη μια χρονιά την πρόκριση στο Final 4 του League Cup "Νίκος Σαμαράς".

Στο Ρέντη ο Λοράν Τιλί

Στο Ρέντη ο Λοράν Τιλί

Ο μπαμπάς του μπασκεμπολίστα του Ολυμπιακού, Κιμ Τιλί, Λοράν (Ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας στο βόλεϊ), βρέθηκε στο Ρέντη προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Θρύλου με τον Ηρακλή.

«Ηταν ένα καλό παιχνίδι»

«Ηταν ένα καλό παιχνίδι»

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Ηρακλή.