Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στόχος η νίκη με Πορφύρα

Στόχος η νίκη με Πορφύρα
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 - 11:57

Τον ΑΟΦ Πορφύρα αντιμετωπίζει το Σάββατο εκτός έδρας στις 20:00 ο Ολυμπιακός για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτισσες θέλουν να σημειώσουν ακόμα μία νίκη, που θα είναι η έκτη σε ισάριθμα ματς (ο αγώνας με τον Πορφύρα είναι για την έβδομη) και το καλό για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, είναι πως δεν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, πέραν αυτό της Αλίκης Κωνσταντινίδου.

Στο osfp.gr μίλησε για το ματς η Ειρήνη Κοκκινάκη, που τόνισε τα εξής. «Είμαστε έτοιμες για την αναμέτρηση με τον Πορφύρα όπου στόχος μας είναι μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση. Αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο με σεβασμό και θα αγωνιστούμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση για να πετύχουμε το σκοπό μας. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση ωστόσο αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι».

Αναλυτικά η αποστολή

Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Διαβάστε επίσης

Χαίρε κόμπλεξ αμέτρητο!

Χαίρε κόμπλεξ αμέτρητο!

Μεγάλα πράγματα από την μετάδοση της ΕΡΤ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.