Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ημασταν καλύτεροι, στόχος μας το πρωτάθλημα»

«Ημασταν καλύτεροι, στόχος μας το πρωτάθλημα»
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 - 19:40

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 3-1 σετ και πλέον είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στη φετινή Volleyleague. Οι Πειραιώτες έκλεισαν το σπίτι του ΠΑΟΚ και έδειξαν ότι φέτος είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ανδρέας Ανδρεάδης μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Θρύλου στην Θεσσαλονίκη, λέγοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα ενόψει του παιχνιδιού με την Ινεγκόλ, την οποία ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Ρέντη, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ημασταν καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό το ματς. Πάντως, δεν παίξαμε στο 100% των δυνατοτήτων μας, λόγω του παιχνιδιού με την Ινεγκόλ. Κρατάμε τη νίκη και κοιτάμε το επαναληπτικό της Τετάρτης με την τούρκικη ομάδα, με στόχο να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Σήμερα, παίξαμε καλό βόλεϊ, ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε»

Για το αν τα παιχνίδια στα πλέι οφ θα είναι διαφορετικά σε σχέση με το σημερινό: «Οι ομάδες θα έχουν αλλάξει μετά τον Δεκέμβρη. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά και το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο».

Διαβάστε επίσης

Χαίρε κόμπλεξ αμέτρητο!

Χαίρε κόμπλεξ αμέτρητο!

Μεγάλα πράγματα από την μετάδοση της ΕΡΤ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

«Σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα»

«Σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και στο πόσο σημαντική είναι αυτή.