Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δείξαμε την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα»

«Δείξαμε την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα»
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 - 21:37

Ο Θρύλος έκλεισε το σπίτι του ΠΑΟΚ και παρέμεινε στην κορυφή της Volleyleague! Ο Γιώργος Πετρέας μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν την ποιότητα που έχουν ως ομάδα και πήραν μια σχετικά εύκολη νίκη.

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη στον ευρωπαϊκό αγώνα με την Ινεγκόλ, την οποία ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Τετάρτη με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Εμείς για τρία σετ ήμασταν αρκετά σοβαροί και δείξαμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα και δείχνουμε από την αρχή της χρονιάς. Ήταν ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ μας πίεσε αρκετά από το σερβίς και ήταν η πρώτη φορά που πιεστήκαμε κατά αυτό τον τρόπο αλλά η ομάδα αντέδρασε και κατέκτησε σχετικά εύκολα αυτή τη νίκη που δεν είναι τίποτα άλλο από τρεις βαθμοί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακολουθεί ο επαναληπτικός με την Ινεγκόλ. Έχουμε κάνει τη μισή δουλειά στην Τουρκία. Ήταν μια εβδομάδα μακριά από το σπίτι μας και νομίζω τα πήγαμε περίφημα. Πρέπει να τελειώσουμε την πρόκριση στο γήπεδο μας που θα είναι και η πρώτη φορά που θα παίξουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας. Αυτή η ομάδα έχει δείξει το μπορεί να κάνει, βάση προγραμματισμού όσο προχωράει η σεζόν θα γίνεται ακόμα καλύτερη και θέλουμε τον κόσμο να έρθει, να στηρίξει την ομάδα μας. Θα ανταμειφθεί με τον καλύτερο τρόπο».

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητες!

Ασταμάτητες!

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού νίκησε στο «Παναγιώτης Σαλπέας» τον Πορφύρα με 3-0 σετ και έκανε το «6 στα 6» στο φετινό πρωτάθλημα.

«Αντιδράσαμε σωστά και πήραμε τη νίκη»

«Αντιδράσαμε σωστά και πήραμε τη νίκη»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε ότι η ομάδα του είχε προβλήματα στην υποδοχή και στην κόντρα μπάλα, ωστόσο, αντέδρασε σωστά στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και πήρε τη νίκη κόντρα στον Πορφύρα.

«Σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα»

«Σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και στο πόσο σημαντική είναι αυτή.

Χαίρε κόμπλεξ αμέτρητο!

Χαίρε κόμπλεξ αμέτρητο!

Μεγάλα πράγματα από την μετάδοση της ΕΡΤ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.