Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνησε η προετοιμασία για την Τουρ

Ξεκίνησε η προετοιμασία για την Τουρ
Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 - 14:30

Με την Τουρ παίζει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη στο Ρέντη στις 18:00 για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32» του Challenge Cup. Οι Πειραιώτες απέκλεισαν την Ινεγκόλ από την Τουρκία πριν από μερικές ημέρες και πλέον ετοιμάζονται για τον αγώνα με τους Γάλλους, που κάποτε αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ευρώπης.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει γυμναστήριο το πρωί και προπόνηση το απόγευμα, με τον Φερνάντο Μουνιόθ να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με κανέναν παίκτη του.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τρίτη με απογευματινή προπόνηση και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τετάρτης.

Διαβάστε επίσης

MVP της 8ης αγωνιστικής η Νιέμερ

MVP της 8ης αγωνιστικής η Νιέμερ

Η Αμερικανίδα ακραία του Ολυμπιακού, ψηφίστηκε ως η πολυτιμότερη παίκτρια της 8ης αγωνιστικής για την απόδοση που είχε στην αναμέτρηση κόντρα στο Μαρκόπουλο.

«Μεγάλος στόχος ο τίτλος στο Challenge Cup»

«Μεγάλος στόχος ο τίτλος στο Challenge Cup»

Η Στέφανι Νιέμερ, μετά την ανάδειξή της ως πολυτιμότερη παίκτρια της 8ης αγωνιστικής, σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στη μέχρι στιγμής παρουσία της στον Ολυμπιακό, αλλά και στον μεγάλο φετινό στόχο της ομάδας.

Άλλο ένα εύκολο απόγευμα

Άλλο ένα εύκολο απόγευμα

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στον Ηρακλή επικρατώντας με 3-0 σετ σε μια ώρα και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Volleyleague.