Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα με την Λογκρόνιο»

«Θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα με την Λογκρόνιο»
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017 - 19:25

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-0 σετ του Αιάντα Ευόσμου.

Ο προπονητής της ομάδας, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι οι παίκτριές του έκαναν ένα καλό παιχνίδι, ενώ επισήμανε ότι πλέον όλες οι αθλήτριες του Ολυμπιακού επικεντρώνονται και είναι έτοιμες για την πρεμιέρα στην Ευρώπη κόντρα στην Λογκρόνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς:

«Ήταν ένα σωστό παιχνίδι από την πλευρά μας. Ίσως στο πρώτο σετ κάναμε κάποια λάθη αλλά μετά παίξαμε καλά και νομίζω ότι πηγαίνουμε με καλή διάθεση στην Ισπανία. Την Κυριακή θα ξεκουραστούμε και θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει την προέλαση ο Θρύλος

Συνεχίζει την προέλαση ο Θρύλος

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, επικράτησε με 3-0 σετ του Ηρακλή στη Χαλκίδα και έμεινε για μια ακόμα αγωνιστική αήττητος στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Εύκολα τον Αίαντα, τώρα η Λογκρόνιο

Εύκολα τον Αίαντα, τώρα η Λογκρόνιο

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ της ομάδας του Ευόσμου στο Ρέντη και πλέον στέφει την προσοχή της στο παιχνίδι του CEV Challenge Cup στην Ισπανία την ερχόμενη Τρίτη (12/12).