Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλή χρονιά με κάρφωμα

Καλή χρονιά με κάρφωμα
Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018 - 14:34

Εντέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ και ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΠΑΟ στο Μετς (Live στο gavros.gr το ματς στις 17:00/ΕΡΤ2). Οι Πειραιώτες έχουν το 10/10, θέλουν το 11/11 και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ομάδα να τους σταματήσει, πόσο μάλλον αυτός ο ΠΑΟ. Ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος, έχει καλή παρουσία και ετοιμάζεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Παγκράτι.

Το καλό για τον προπονητή του συλλόγου, Φερνάντο Μουνιόθ, είναι το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, άρα θα παρατάξει στο τάραφλεξ ό,τι καλύτερο διαθέτει. Με την ομάδα να έχει ετοιμαστεί κατάλληλα για αυτόν τον αγώνα, καθώς πάντα οι αναμετρήσεις με τον ΠΑΟ είναι διαφορετικές και ιδιαίτερες.

Να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες, εφόσον κερδίσουν, θα επεκτείνουν το σερί τους επί του ΠΑΟ στο 24-1(!!!) και ανεξάρτητα από το αν παίζουν στην έδρα του αντιπάλου, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα, αφού οι Πειραιώτες και καλύτερη ομάδα διαθέτουν και πιο έμπειροι είναι και πιο ποιοτικοί.

Διαβάστε επίσης

Κάρφωσε ξανά τον πελάτη και τον στέλνει Α2!

Κάρφωσε ξανά τον πελάτη και τον στέλνει Α2!

Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε καμία αντίσταση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΜΕΤΣ, επικράτησε με 3-0 σετ και έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, χωρίς να γνωρίσει την ήττα, χάνοντας μόλις ένα σετ. Και τυπικά πρωταθλητές χειμώνα οι "ερυθρόλευκοι".

Αήττητος μετά τις… διακοπές!

Αήττητος μετά τις… διακοπές!

Ο Ολυμπιακός στα πρώτα του παιχνίδια μετά το πέρας των εορτών, μετρά επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Η παράδοση με Παναθηναϊκό (stats)

Η παράδοση με Παναθηναϊκό (stats)

Ο Ολυμπιακός έχει να ηττηθεί από τους «πράσινους» στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, και μάλιστα εκτός έδρας, εδώ και δέκα χρόνια, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν σερί 5-0 στα τελευταία ματς.