Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είχαμε τον έλεγχο και πήραμε τη νίκη»

«Είχαμε τον έλεγχο και πήραμε τη νίκη»
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018 - 00:13

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Παμβοχαϊκό με 3-0 σετ και έκανε το «12 στα 12» στο φετινό πρωτάθλημα. Η εμφάνιση του Θρύλου ικανοποίησε τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ο οποίος τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και έφτασαν σε μια ακόμη νίκη στη Volleyleague.

«Ξέραμε ότι ο Παμβοχαϊκός άλλαξε κάποιους παίκτες και δεν θα ήταν ίδιο το παιχνίδι σε σχέση με του πρώτου γύρου. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι σήμερα. Εμείς τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε φορτώσει προπόνηση και αυτό φαίνεται γιατί δεν έχουμε φρεσκάδα. Αυτός είναι όμως ο προγραμματισμός μας. Ο Παμβοχαϊκός σήμερα έπαιξε δυνατά, στο δεύτερο σετ του επιτρέψαμε να επιστρέψει στο παιχνίδι, ενώ θα μπορούσαμε να το έχουμε τελειώσει νωρίτερα το σετ. Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια και πήραμε μια ακόμα νίκη».

Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παμβοχαϊκού μίλησε και ο Μίκο Oϊβάνεν, ο οποίος ανέφερε: «Δεν ήταν τόσο εύκολη νίκη. Ο αντίπαλος έχει νέους παίκτες και έπαιξε καλύτερα από την προηγούμενη αναμέτρηση. Στο δεύτερο σετ θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει νωρίτερα το σετ αλλά επιτρέψαμε στον αντίπαλο να επιστρέψει. Με δυνατό σερβίς κάναμε κάποια επιθετικά σερί και αυτό ήταν που έκρινε το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Το προφίλ της Λογκρόνιο

Το προφίλ της Λογκρόνιο

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ των γυναικών, συνεχίζεται την Τρίτη κόντρα στην Λογκρόνιο στη ρεβάνς του 3-2 της Ισπανίας.

Μια από τα ίδια!

Μια από τα ίδια!

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ούτε κόντρα στον Παμβοχαϊκό, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Ρέντη “Μελίνα Μερκούρη” και έκανε το 11Χ11 στο πρωτάθλημα της Volleyleague, και παρέμεινε έτσι μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

«Δύο ημέρες ακόμη» (pic)

«Δύο ημέρες ακόμη» (pic)

Ο Ερασιτέχνης συνεχίζει την αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με την Λογκρόνιο, για το CEV Challenge Cup.