Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στον Ολυμπιακό πρέπει να τα δίνεις όλα πάντα»

«Στον Ολυμπιακό πρέπει να τα δίνεις όλα πάντα»
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 23:42

Μία εύκολη νίκη πήρε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού με 3-0 σετ κόντρα στην Λογκρόνιο, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Στέλλα Χριστοδούλου.

Η παίκτρια του Θρύλου υπογράμμισε ότι η ομάδα της πλέον βήμα-βήμα συνεχίζει στην Ευρώπη, ενώ υπογράμμισε ότι όλοι όσοι αγωνίζονται στον Ολυμπιακού θα πρέπει να τα δίνουν όλα μέσα στους αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για το ματς με την Λογκρόνιο:

«Πετύχαμε μία αρκετά εύκολη νίκη. Μπήκαμε πολύ καλά στο ματς, πιέσαμε στο σερβίς τις αντίπαλες παίκτριες και τους χαλάσαμε την υποδοχή. Κοιτάμε βήμα-βήμα πλέον τη συνέχεια στην Ευρώπη και εύχομαι να έχουμε μία καλή πορεία».

Για την μαχητικότητα που έβγαλαν στο ματς:

«Σίγουρα αυτό είναι το μήνυμα που έχουν όλοι όταν αγωνίζονται στον Ολυμπιακό. Να μπαίνουμε μέσα και να διεκδικούμε κάθε φάση, κάθε μπάλα και να παίζουμε όσο πιο επιθετικά γίνεται. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη μέχρι στιγμής έχουμε κάνει καλή πορεία. Εχουμε θέσει υψηλό στόχο να φτάσουμε στον τελικό και για να το καταφέρουμε πρέπει να δίνουμε τα πάντα σε κάθε ματς».

Τέλος, αναφορικά με την Εθνική ομάδα σημείωσε:

«Πολλά συγχαρητήρια στην Εθνική Παίδων. Υπάρχει πολύ ταλέντο και πιστεύω ότι με καλύτερη οργάνωση και σκληρή δουλειά και η Εθνική ομάδα θα καταφέρει με τη βοήθεια όλων να πετύχει διακρίσεις».

Διαβάστε επίσης

Μία ακόμη θρυλική πρόκριση!

Μία ακόμη θρυλική πρόκριση!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία μετά τη νίκη της κόντρα στην Λογκρόνιο με 3-0 σετ το βράδυ της Τρίτης και δείχνει ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά και τη φετινή σεζόν.

Το Σάββατο κόντρα στον Εθνικό

Το Σάββατο κόντρα στον Εθνικό

Την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, αντιμετωπίζει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague.

«Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας»

«Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας»

Η Κατερίνα Γιώτα, στις δηλώσεις της μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λογκρόνιο, τόνισε οτι στη συνέχεια της σεζόν η ομάδα της θα βρεθεί σε ακόμα καλύτερη φόρμα.

Έδειξε την ανωτερότητά του!

Έδειξε την ανωτερότητά του!

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Λογκρόνιο στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη "Μελίνα Μερκούρη", και επικράτησε με 3-0 σετ και πλέον βρίσκεται στη φάση των "16" του CEV Challenge Cup. Ζήτησε το Ευρωπαϊκό ο κόσμος.