Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας»

«Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας»
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 21:40

Τα περιθώρια βελτίωσης και φόρμας, που έχει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ, του Ολυμπιακού, ανέφερε σε δηλώσεις της η Κατερίνα Γιώτα.

Η Κεντρική του Θρύλου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λογκρόνιο, και τη νίκη των «ερυθρολεύκων» με την οποία πήραν την πρόκριση στους «16» του CEV Challenge Cup, τόνισε οτι αυτό κόντρα στις Ισπανίδες, ήταν ίσως το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας της για τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο osfp.gr:

«Νομίζω ότι ήταν ένα από καλύτερά μας παιχνίδια φέτος. Περιορίσαμε αρκετά τα λάθη μας αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε αγωνιστικό ρυθμό και να παίξουμε δυνατά παιχνίδια. Ωστόσο ανταποκριθήκαμε άψογα στη σημερινή αναμέτρηση και προχωράμε στον επόμενο γύρο.

Το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Κάναμε πολύ σωστή προετοιμασία ήμασταν απόλυτα έτοιμες για αυτό το ματς και θεωρώ ότι στην εξέλιξη της σεζόν θα βρεθούμε σε ακόμα μεγαλύτερη φόρμα».

Διαβάστε επίσης

Μία ακόμη θρυλική πρόκριση!

Μία ακόμη θρυλική πρόκριση!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία μετά τη νίκη της κόντρα στην Λογκρόνιο με 3-0 σετ το βράδυ της Τρίτης και δείχνει ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά και τη φετινή σεζόν.

Έδειξε την ανωτερότητά του!

Έδειξε την ανωτερότητά του!

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Λογκρόνιο στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη "Μελίνα Μερκούρη", και επικράτησε με 3-0 σετ και πλέον βρίσκεται στη φάση των "16" του CEV Challenge Cup. Ζήτησε το Ευρωπαϊκό ο κόσμος.