Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δείξαμε σοβαρότητα»

«Δείξαμε σοβαρότητα»
Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 - 20:28

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Στη βελτίωση που συνεχίζει να δείχνει ο Ολυμπιακός σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού του, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Μπακού, ο Γιώργος Στεφάνου.

Ο λίμπερο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Θρύλου, τόνισε παράλληλα, ότι η ομάδα του έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα κόντρα σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δείξαμε σοβαρότητα γιατί γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλό μας είναι υποδεέστερος. Τον τελευταίο καιρό αρχίζουμε και βελτιωνόμαστε σε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού μας και αυτό είναι το πιο αισιόδοξο στην παρούσα φάση μιας και από εδώ και στο εξής έρχονται συνεχόμενα παιχνίδια και ουσιαστικά.

Θέλουμε από εδώ και πέρα να αρχίσουμε να παρουσιάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το επόμενο παιχνίδι είναι με τη Νίκη Αιγινίου και όταν θα έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε με τον αντίπαλο μας στο Challenge Cup».

Διαβάστε επίσης

Εύκολη πρόκριση στους «8»

Εύκολη πρόκριση στους «8»

Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 σετ της Νέας Γενεάς, και έτσι θα βρεθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεγάλες αλλαγές στο βόλεϊ

Μεγάλες αλλαγές στο βόλεϊ

Η Επιτροπή Διαιτησίας και Κανονισμών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης ετοιμάζεται να φέρει επαναστατικές αλλαγές στο άθλημα.

«Πήραμε δίκαια την πρόκριση»

«Πήραμε δίκαια την πρόκριση»

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, μετά το τέλος της αναμέτρησης και την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «8» του CEV Challenge Cup στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο Θρύλος πήρε δίκαια την πρόκριση.

Πανηγυρικά στους «8» ο Θρύλος

Πανηγυρικά στους «8» ο Θρύλος

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ επικράτησε και στο Αζερμπαϊτζάν με 3-0 σετ της Λοκομοτίβ Μπακού και πήρε πανηγυρική πρόκριση με δύο νίκες στη φάση των «8» του CEV Challenge Cup. Επόμενη αντίπαλος η Μενέν από το Βέλγιο.