Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλαμε τη νίκη για πολλούς λόγους»

«Θέλαμε τη νίκη για πολλούς λόγους»
Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 - 23:58

Παρά τα συνεχόμενα και δύσκολα ματς ο Ολυμπιακός συνέχισε με νίκη το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 σετ της Νίκης Αιγινίου.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης τόνισε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη, αφενός για βαθμολογικούς λόγους, αλλά κυρίως για να την αφιερώσουν στην μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Χριστοφιδέλης τόνισε:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς αφού παιζόταν μια πρόκριση στους «8» στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που μετέχουμε και στην οποία θέλουμε να διακριθούμε. Δώσαμε δυο παιχνίδια σε τρεις μέρες με δύσκολη μετακίνηση. Κερδίσαμε σήμερα, όχι το Αιγίνιο και δεν το λέω για να μειώσω τον αντίπαλό μας, αλλά την κούραση και θέλαμε να κερδίσουμε για πολλούς λόγους με βασικότερο να αφιερώσουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7».

Διαβάστε επίσης

Με κεκτημένη ταχύτητα από το Μπακού

Με κεκτημένη ταχύτητα από το Μπακού

Μετά την μεγάλη πρόκριση στους «8» του Challenge Cup, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, επικράτησε και της Νίκης Αιγινίου με 3-0 σετ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Volleyleague.

«Αφιερώνουμε τη νίκη στη Θύρα 7»

«Αφιερώνουμε τη νίκη στη Θύρα 7»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Νίκη Αιγνινίου, την οποία και αφιέρωσε στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.