Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνει το πρώτο βήμα για τον τελικό

Κάνει το πρώτο βήμα για τον τελικό
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 - 12:37

Την πρώτη μάχη για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Challenge Cup δίνει σήμερα, Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 16:00 η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Σουργκούτ για τη φάση των «4» της διοργάνωσης και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό.

Οι παίκτες του Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ γνωρίζουν ότι έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους, όμως διαθέτουν και εκείνοι μία πολύ δυνατή ομάδα και έχουν ως στόχο να κάνουν τα πάντα για να έρθουν πιο κοντά στο τρόπαιο.

Ο Θρύλος βρίσκεται κοντά σε μία ευρωπαϊκή κούπα στον Ερασιτέχνη και η ανδρική ομάδα βόλεϊ τη φετινή σεζόν έχει δείξει ότι είναι διψασμένη και αποφασισμένη να φέρει έναν τέτοιο τίτλο στον Πειραιά κάνοντας χαρούμενους όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Διαβάστε επίσης

Όλοι δίπλα στον Ερασιτέχνη!

Όλοι δίπλα στον Ερασιτέχνη!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού οφείλει και θα στηρίξει τις ομάδες του Ερασιτέχνη, οι οποίες κυνηγούν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Πράξη πρώτη με Σουργκούτ

Πράξη πρώτη με Σουργκούτ

Με στόχο το αποτέλεσμα που θα του δώσει το προβάδισμα για πρόκριση στους τελικούς του CEV Challenge Cup ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Ρωσία την Σουργκούτ.