Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια συνηθισμένη μας μέρα που δεν θα τη ζήσετε ποτέ!

Μια συνηθισμένη μας μέρα που δεν θα τη ζήσετε ποτέ!
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 - 23:27

Όποιος είναι οπαδός του Ολυμπιακού, θα είναι καθημερινά χαρούμενος. Καθημερινά περήφανος. Καθημερινά χαμογελαστός. Οι ομάδες του Θρύλου σε όλα τα αθλήματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσφέρουν στον καθένα μας ανείπωτες στιγμές χαράς. Με τις νίκες τους, τις επιτυχίες του, τις διακρίσεις του.

Και ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός οργανισμός στην Ευρώπη συνεχίζει να γράφει «χρυσές» σελίδες στην ένδοξη ιστορία του. Τι ζήσαμε και σήμερα Τετάρτη 14 Μαρτίου; Αυτά που άλλοι δεν θα ζήσουν σε ολόκληρη τη ζωή τους, σε μας έγιναν μέσα σε μια ημέρα! Τι μια ημέρα, δηλαδή... Μέσα σε λίγες ώρες για την ακρίβεια. Τρεις ευρωπαϊκές νίκες μέσα σε περίπου 6 ώρες!

Ας τις θυμηθούμε χρονικά...

Αρχικά το βόλεϊ Ανδρών. Καταπληκτική εμφάνιση του Θρύλου στην παγωμένη Σιβηρία και εντυπωσιακό 3-0 σετ στην έδρα της Σουργκούτ. Με το ενάμιση... πόδι στον τελικό του CEV Challenge Cup. Παίζοντας εκπληκτικά και κάνοντας τη ρωσική ομάδα να έχει το ρόλο του κομπάρσου στο ματς.

Και το βραδάκι, μια επική ανατροπή από τα κορίτσια του Θρύλου στην αντίστοιχη διοργάνωση, στην ίδια φάση. Κόντρα στην Κράσνονταρ, μια πολύ δυνατή ομάδα. Οι κορίτσαροι γύρισαν το ματς που έδειχνε χαμένο –γιατί το άγχος ήταν μεγάλο και δεν μπόρεσαν να το ξεπεράσουν στο μεγαλύτερο διάστημα του- με ένα εκπληκτικό σερί 16-2 στο τέταρτο σετ και με νέο come back στο τάι μπρέικ. Έχουν πλεονέκτημα και τον πρώτο λόγο για να δώσουν -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- το παρών στον τελικό της παραπάνω ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ενδιάμεσα, το πόλο Ανδρών έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα με αντίπαλο την ουγγρική Όρβοσι. Μια ακόμα νίκη, η 8η σε 10 ματς στον α’ όμιλο του LEN Champions League και συνάμα το απόλυτο στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Ένα ακόμα βήμα πρόκρισης για το Final-8 της Γένοβας. Όλα αυτά από τις 16:00 το απόγευμα ως τις 21:30 το βράδυ της 14ης Μαρτίου.

Αυτά που ζούμε κάθε φορά, οι άλλοι όχι απλά δεν θα τα δουν ποτέ στη ζωή του μα δεν μπορούν καν να τα φανταστούν. Για σκεφτείτε το όλοι σας. Και τελικά... Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό! Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό!

Διαβάστε επίσης

«Είμαι πολύ χαρούμενος»

«Είμαι πολύ χαρούμενος»

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δήλωσε αρκετά ευχαριστημένος μετά την τεράστια νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 σετ κόντρα στη Σουργκούτ μέσα στη Ρωσία.

Επική νίκη με τεράστια ανατροπή!

Επική νίκη με τεράστια ανατροπή!

Βγάζοντας όλες τις αρετές της, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, επικράτησε της Κράσνονταρ στο κατάμεστο Ρέντη με 3-2 σετ, και έκανε το πρώτο βήμα προκειμένου να βρεθεί ξανά στους τελικούς της Ευρώπης.