Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι πολύ χαρούμενος»

«Είμαι πολύ χαρούμενος»
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 - 22:43

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με μεγάλη συγκέντρωση και με ιδιαίτερη προσοχή στο τακτικό κομμάτι, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Σουργκούτ, ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Ο Ισπανός προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Θρύλου, τόνισε μετά το 3-0 της Ρωσίας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση της ομάδας μας σήμερα. Παίξαμε με μεγάλη συγκέντρωση και ήμασταν πολύ καλοί στο σερβίς και στην επίθεση με προσοχή στο τακτικό κομμάτι.

Ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού, ωστόσο πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Κάναμε το πρώτο βήμα αλλά πρέπει να το συνεχίσουμε με σοβαρότητα για να βρεθούμε στον τελικό.

Έχουμε μπροστά μας μια ιστορική ευκαιρία να βρεθούμε ξανά σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από χρόνια για αυτό χρειαζόμαστε στις 21 Μαρτίου τους φιλάθλους να γεμίσουν το Ρέντη και να μας βοηθήσουν απέναντι στη Ρώσικη ομάδα που είναι πολύ έμπειρη».

Διαβάστε επίσης

Μια συνηθισμένη μας μέρα που δεν θα τη ζήσετε ποτέ!

Μια συνηθισμένη μας μέρα που δεν θα τη ζήσετε ποτέ!

Μεγάλη υπόθεση να είναι κάποιος Ολυμπιακός. Απίστευτη περηφάνεια! Μέσα σε μια ημέρα, τρεις ομάδες του Θρύλου πέτυχαν τεράστιες ευρωπαϊκές νίκες και προελαύνουν για να κατακτήσουν τα αντίστοιχα κύπελλα Ευρώπης.

Επική νίκη με τεράστια ανατροπή!

Επική νίκη με τεράστια ανατροπή!

Βγάζοντας όλες τις αρετές της, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, επικράτησε της Κράσνονταρ στο κατάμεστο Ρέντη με 3-2 σετ, και έκανε το πρώτο βήμα προκειμένου να βρεθεί ξανά στους τελικούς της Ευρώπης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Κράσνονταρ (3-2 σετ, Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Κράσνονταρ (3-2 σετ, Τελικό)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ στον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup και θέλει τη νίκη για να βάλει τις βάσεις της πρόκρισής της στον τελικό της διοργάνωσης. Live 19:30 στο gavros.gr / CosmoteSport6.