Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό»

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό»
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 - 22:25

Την περασμένη Τετάρτη η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού νίκησε για δεύτερη φορά την Σουργκούτ και προκρίθηκε στον τελικό του CEV Challenge Cup. Και το βράδυ του Σαββάτου με 3-1 σετ τον ΠΑΟ, στο «Μελίνα Μερκούρη», ολοκληρώνοντας ιδανικά την κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα. Οι ΓΑΥΡΟΙ ήταν στο Ρέντη, στο πλευρό της ομάδας και την στήριξαν κόντρα στους «πράσινους». Και στο τέλος όλοι μαζί πανηγύρισαν μια ακόμα νίκη.

Αλλά ο κόσμος πλέον ζητά κάτι άλλο. Δεν φτάνει μια νίκη! Αυτή τη στιγμή το μυαλό όλων είναι στους τελικούς με τη Ραβένα. Κι αυτό ζητούσαν οι οπαδοί του Θρύλου από τους παίκτες του Μουνιόθ, μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό. Το σύνθημα: «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό» ήταν αυτό που δόνησε την ατμόσφαιρα στο «Μελίνα Μερκούρη» και τους ΓΑΥΡΟΥΣ να μην μετρούν τις ημέρες για να φτάσει η ώρα των αναμετρήσεων με την ιταλική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Παναθηναϊκός LIVE

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Παναθηναϊκός LIVE

Ο Θρύλος υποδέχεται στο Ρέντη τον ΠΑΟ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στο πρωτάθλημα και θέλει να πάρει ακόμη μία νίκη κόντρα στον «αιώνιο πελάτη». Live από το gavros.gr στις 20:00/ ΕΡΤ Play1.