Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αφιερωμένη στον πρόεδρο και στους οπαδούς μας»!

«Αφιερωμένη στον πρόεδρο και στους οπαδούς μας»!
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 - 23:14

Στην δυσκολία του να γυρίσεις τον διακόπτη από την Ευρώπη και την πρόκριση μάλιστα στον τελικό του Challenge Cup αλλά και την φρεσκάδα των παικτών μετά την ευρωπαϊκή μάχη, στάθηκε ο προπονητής βόλεϊ του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του Παναθηναϊκού με 3-1 σετ.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού ανέφερε αρχικά πως «μετά τα παιχνίδια με τη Σουγκρούτ και την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup, δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις στο πρωτάθλημα, να είσαι φρέσκος και να παίζεις φυσιολογικά. Για αυτό είχαμε αυτή την εικόνα στο πρώτο σετ, στη διάρκεια του οποίου υποπέσαμε σε αρκετά λάθη» για να συμπληρώσει στη συνέχεια λέγοντας…

«Στη συνέχεια, βήμα βήμα βελτιώσαμε την τεχνική και την τακτική μας, ελέγξαμε το παιχνίδι και τελικά με πολύ καλύτερη εμφάνιση των παικτών κερδίσαμε».

Τέλος, ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ τόνισε πως «είναι σημαντική η νίκη γιατί κλείσαμε αήττητοι και στην πρώτη θέση την κανονική διάρκεια της σεζόν αλλά και για να την αφιερώσουμε στον πρόεδρό μας και στους οπαδούς μας».

Διαβάστε επίσης