Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε τον πρώτο τίτλο»

«Συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε τον πρώτο τίτλο»
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 - 17:19

Μετά την πρόκριση στον τελικό του CEV Challenge Cup, όπως και να το κάνουμε, στον Ολυμπιακό ο στόχος είναι η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου. Κάτι που γνωρίζει και ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Ο Ισπανός τεχνικός, όμως, είναι απόλυτα ρεαλιστής και κοιτά το κάθε ματς ξεχωριστά. Πριν λοιπόν το πρώτο ματς με τη Ραβένα, υπάρχει το League Cup στη Σύρο. Όπου ο στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Κάτι που επισήμανε και ο προπονητής του Θρύλου.

Μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης στην καθιερωμένη συνέντευξη ενόψει του Final-4 του League Cup, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Μπενίτεθ υπογράμμισε: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή του Φοίνικα για τα συγχαρητήρια που προκριθήκαμε στον τελικό του Challenge Cup. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι παίζουμε στον τελικό του Challenge Cup αλλά πρώτα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το League Cup».

Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σημείωσε: «Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό (σ.σ.: της Παρασκευής, στις 20:00) παιχνίδι και έχουμε στόχο να προκριθούμε στον τελικό. Η ομάδα ξεκίνησε τη σεζόν, προχώρησε βήμα-βήμα και προετοιμάστηκε για αυτές τις καταστάσεις. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε τον πρώτο τίτλο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Διαβάστε επίσης

Sold out με Μπούρσα!

Sold out με Μπούρσα!

Απίστευτη τρέλα των ΓΑΥΡΩΝ εξάντλησαν μέσα σε μία ημέρα τα εισιτήρια για τον τελικό του Challenge Cup ανάμεσα στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού και την τουρκική ομάδα.