Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασισμένος για την πρόκριση στον τελικό

Αποφασισμένος για την πρόκριση στον τελικό
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 - 13:23

Έτοιμος να σηκώσει ακόμη μία κούπα αυτό το σαββατοκύριακο είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 20:00 τον Φοίνικα Σύρου στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ 2.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου για να σηκώσει ακόμη ένα τρόπαιο θα πρέπει πρώτα να επικρατήσει της ομάδας της Σύρου, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν τη ψυχή τους στο τάραφλεξ του Γυμναστηρίου Ερμούπολης παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ έχει βάλει ως στόχο φέτος να κατακτήσει τα πάντα, έχοντας ήδη προκριθεί στον τελικό του Challenge Cup και βρίσκεται πολύ κοντά στο να πετύχει τους στόχους της.

Προβλήματα για τους Πειραιώτες δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και αποφασισμένοι για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Παμβοχαϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (31/03) και ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 με τηλεοπτική κάλυψη της ΕΡΤ 2.

Διαβάστε επίσης

Φοίνικας Σύρου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 σετ (τελικό)

Φοίνικας Σύρου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 σετ (τελικό)

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου, αντιμετωπίζει στη Σύρο τον Φοίνικα, στον ημιτελικό του Final 4 του League Cup, έχοντας ως στόχο τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Live στις 20:00 από το gavros.gr / ΕΡΤ 2.