Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

53 τίτλοι και συνεχίζει!

53 τίτλοι και συνεχίζει!
Κυριακή, 1 Απριλίου 2018 - 00:28

Την προσεχή Τετάρτη ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ραβένα στον πρώτο τελικό του φετινού Challenge Cup. Με στόχο να κάνει τρεις τους ευρωπαϊκούς τίτλους που έχει κατακτήσει στην ιστορία του η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα.

Ο Θρύλος είναι ο βασιλιάς του ελληνικού βόλεϊ και σε επίπεδο Ανδρών. Η κατάκτηση του τίτλου το απόγευμα του Σαββάτου ήταν η 53η στην ιστορία του τμήματος. Που περιλαμβάνει και εγχώριες και διεθνείς κούπες.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο παλμαρέ τους 27 Πρωταθλήματα, 17 Κύπελλα, 5 League Cup (σ.σ.: τα 4 τα έχουν κατακτήσει τα ισάριθμα τελευταία χρόνια), 2 Σούπερ Καπ στην Ελλάδα, ένα Κύπελλο Κυπελλούχων (1996) όπως και ένα Top Teams Cup (2005).

Με την προοπτική η φετινή χρονιά να κλείσει με κουαρτέτο τίτλων, καθώς διεκδικούν το Challenge Cup, το Κύπελλο Ελλάδας και το πρωτάθλημα της Volley League (σ.σ.: χρονικά από αυτό που προηγείται ως αυτό που είναι το πιο μακρινό).

Διαβάστε επίσης

Υπερκούπωση!

Υπερκούπωση!

Ένα ακόμη συνηθισμένο Σάββατο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατέκτησε ακόμη δύο τρόπαια, φτάνοντας τα 10 για τη φετινή σεζόν.