Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάτησαν Ελλάδα οι πρωταθλήτριες Ευρώπης και τώρα όλοι Ρέντη!

Πάτησαν Ελλάδα οι πρωταθλήτριες Ευρώπης και τώρα όλοι Ρέντη!
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 - 13:03

Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι πρωταθλήτριες Ευρώπης! Οι «ερυθρόλευκες» πάτησαν το πόδι τους στη χώρα μας με το ευρωπαϊκό τρόπαιο αγκαλιά, έπειτα από την σπουδαία νίκη τους στον τελικό με την Μπούρσα με 3-1 σετ μέσα στην Τουρκία.

Οι κοριτσάρες του Ολυμπιακού φυσικά είναι πάρα πολύ χαρούμενες για την τεράστια επιτυχία τους, γράφοντας ιστορία, κάνοντας τον κόσμο της ομάδας περήφανο για ακόμη μία φορά.

Οι ΓΑΥΡΟΙ, φυσικά, ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο Ρέντη στις 13:00 όπου τις περιμένουν για να τις χειροκροτήσουν, να τις αποθεώσουν και να τις ευχαριστήσουν για τα συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας που τους έκαναν να νιώσουν για ακόμη μία φορά.

Όλοι όσοι μπορούν, λοιπόν, να πάνε στο Ρέντη για να πανηγυρίσουν μαζί με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού στην ιστορία του τμήματος.

Διαβάστε επίσης

«Θέλω να μείνω και του χρόνου» (vid)

«Θέλω να μείνω και του χρόνου» (vid)

Την αποκάλυψη ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις ανάμεσα στον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και τη διοίκηση του Ολυμπιακού για ανανέωση του συμβολαίου του έκανε ο Σέρβος τεχνικός μετά την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα.

Υπάρχει και συνέχεια!

Υπάρχει και συνέχεια!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το ευρωπαϊκό στο γυναικείο βόλεϊ και θα παλέψει ακόμη για την ευρωπαϊκή κούπα στο πόλο γυναικών, για την Ευρωλίγκα στο μπάσκετ ανδρών, καθώς και για την κορυφή της Ευρώπης στο πόλο ανδρών.

Πολλά μπράβο και στους κόουτς

Πολλά μπράβο και στους κόουτς

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ έχουν συμβάλλει στη δημιουργία κορυφαίων ομάδων στο γυναικείο και ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα τους.