Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δύσκολα παιχνίδια κυρίως από ψυχολογικής πλευράς»

«Δύσκολα παιχνίδια κυρίως από ψυχολογικής πλευράς»
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 - 18:35

Ευχαριστημένος από την πρόκριση της ομάδας του στους τελικούς του πρωταθλήματος ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Μακεδόνες Αξιού ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Ρέντη:

«Ήταν δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια από… ψυχικής πλευράς κυρίως. Το πιο σημαντικό είναι ότι κάναμε δυο καθαρές νίκες με 3-0. Προσπαθήσαμε λίγο να ανανεώσουμε τις κοπέλες και το πιο σημαντικό για όλους μας είναι να επανέλθουμε στην πραγματικότητα μετά από την πολύ μεγάλη επιτυχία που είχαμε με την κατάκτηση του Challenge Cup. Τώρα θα πρέπει να σταματήσουμε να πανηγυρίζουμε για αυτό το ευρωπαϊκό και θα έχουμε πολύ χρόνο να απολαύσουμε αυτή την επιτυχία εφόσον ολοκληρώσουμε τη φετινή σεζόν με θετικό τρόπο».

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητες για ένα ακόμα πρωτάθλημα!

Ασταμάτητες για ένα ακόμα πρωτάθλημα!

Την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος πήρε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού μετά το νέο 3-0 κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού. Τον Άρη αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκες».

Μακεδόνες-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 (Τελικό)

Μακεδόνες-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 (Τελικό)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου αντιμετωπίζει ξανά την ομάδα των Μακεδόνων στο Ρέντη με στόχο να κάνει το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ και να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr στις 16:00.