Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάναμε κατάθεση ψυχής μέσα στην Τουρκία»

«Κάναμε κατάθεση ψυχής μέσα στην Τουρκία»
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 - 22:38

Στον αέρα της «Μεγάλης μου Αγάπης» της Δευτέρας (16/04), φιλοξενήθηκε η Στέλλα Χριστοδούλου.

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Θρύλου, στις δηλώσεις της στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, η οποία μεταδίδεται κάθε Δευτέρα από το Κανάλι 1 του Πειραιά, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του CEV Challenge Cup, στους τελικούς του πρωταθλήματος που έρχονται αλλά και στο ευρωπαϊκό της όνειρο που είχε με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε:

Για την κατάκτηση του CEV Challenge Cup:

«Είναι κάτι που το κυνηγούσαμε δυο χρόνια. Μετά την περσινή μας πορεία ήταν ο στόχος μας. Το αξίζαμε όλοι, διοίκηση, παίκτριες, τεχνικό τιμ και ο κόσμος μας φυσικά. Κάναμε κατάθεση ψυχής μέσα στην Τουρκία και πήραμε μια καθαρή και μεγάλη νίκη».

Για τον ερχομό της στον Ολυμπιακό και το ευρωπαϊκό όνειρο:

«Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό γνώριζα ότι ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο αλλά δεν μπορούσα να βάλω τόσο ψηλά τον πήχη. Ήταν όμως τότε που ο κ. Μιχάλης Κουντούρης και η διοίκηση του άρχισε να βάζει την ομάδα σε μια σειρά. Το 2012 δεν μπορούσα να ονειρευτώ κάτι τέτοιο αλλά η πορεία μας μέσα σε αυτά τα χρόνια μας έκανε να ονειρευόμαστε και πλέον ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα».

Για το μυστικό της ομάδας:

«Ο Ολυμπιακός βασίζεται σε ένα πολύ καλό Ελληνικό κορμό, που είναι ένα από τα μυστικά μας. Οι ξένες παίκτριες επίσης προτιμούν την ομάδα μας καθώς έχει σωστή οργάνωση. Ελπίζουμε αυτό να είναι μόνο η αρχή και να καταλάβουν όλοι ότι με πολύ καλή οργάνωση έρχονται οι επιτυχίες» .

Για τη συνέχεια:

«Μια τέτοια επιτυχία δεν χωράει οπαδικά πλαίσια και χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που σέβονται τις νίκες μας και τις αναγνωρίζουν. Πλέον αφήνουμε πίσω μας τους πανηγυρισμούς και συγκεντρωνόμαστε στους τελικούς κόντρα στον Άρη. Η ομάδα έχει την εμπειρία να διαχειριστεί κάθε κατάσταση και είναι έτοιμη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για την παρουσία των ομάδων του Ολυμπιακού στην Ευρώπη:

«Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο σε όλες μας τις ομάδες που συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Δέκα τελικοί σε τέσσερα χρόνια είναι ένα νούμερο που τα λέει όλα από μόνο του».

Για τον κόσμο που πανηγύρισε το τίτλο τους στο ΣΕΦ πριν τον τελικό των ανδρών:

«Ανατριχιάσαμε με το πως πανηγύρισε ο κόσμος στο Σ.Ε.Φ. η στήριξη είναι τεράστια και χαίρομαι που καταφέραμε να δώσουμε τόση χαρά και να τους κάνουμε περήφανους».

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητες για ένα ακόμα πρωτάθλημα!

Ασταμάτητες για ένα ακόμα πρωτάθλημα!

Την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος πήρε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού μετά το νέο 3-0 κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού. Τον Άρη αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκες».