Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με στόχο το 2-0

Με στόχο το 2-0
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 - 00:08

Με μοναδικό στόχο τη νίκη με την οποία θα κάνει το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Volleyleague θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κηφισιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ομάδα των Βορείων Προαστίων την Πέμπτη (27/04, 17:00, ΕΡΤ2) στο Ρέντη και θέλουν να είναι μόλις ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Το τρίτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (30/04).

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και έτσι έχει όλους του τους αθλητές ετοιμοπόλεμους.

Αναλυτικά η αποστολή του Θρύλου αποτελείται από τους:

Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Διαβάστε επίσης

Σοβαρός για το δεύτερο βήμα

Σοβαρός για το δεύτερο βήμα

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 17:00 την Κηφισιά στο Ρέντη με στόχο να κάνει το 2-0 στη σειρά της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ2.

Στην τελική ευθεία για το τρεμπλ!

Στην τελική ευθεία για το τρεμπλ!

Οι «ερυθρόλευκες» ανυπομονούν για τον αγώνα της Δευτέρας (30/04) όπου θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στο Ρέντη και θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος.

MVP της 22ης αγωνιστικής ο Πετρέας

MVP της 22ης αγωνιστικής ο Πετρέας

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερος για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πήρε το βραβείο από τον Γιάννη Δαλέζιο.