Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ώρα στέψης και τρεμπλ

Ώρα στέψης και τρεμπλ
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 - 00:46

Η ονειρική φετινή χρονιά ολοκληρώνεται το απόγευμα της Δευτέρας (30/04, 19:00) για τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Με τον τρίτο τελικό κόντρα στον Άρη, στο «Μελίνα Μερκούρη», που θα μεταδοθεί ζωντανά από το OSFP TV. Οι «ερυθρόλευκες» προηγούνται με 2-0 νίκες στη σειρά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τη Δευτέρα θα πετύχουν την τρίτη τους νίκη, θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα και θα κάνουν ένα μαγικό τρεμπλ. Οι ΓΑΥΡΟΙ αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο κλειστό στο Ρέντη και να χειροκροτήσουν τις κοπέλες για όσα έχουν πετύχει τη φετινή σεζόν.

Η προετοιμασία για την ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ολοκληρώθηκε την Κυριακή. Με τον Σέρβο τεχνικό να έχει στη διάθεσή του, για τον τρίτο τελικό, τις Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου και Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Διαβάστε επίσης

Όλοι στο Ρέντη για το τρεμπλ!

Όλοι στο Ρέντη για το τρεμπλ!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να γεμίσει το «Μελίνα Μερκούρη» για να πανηγυρίσει μαζί με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ομάδας την κατάκτηση και του πρωταθλήματος.