Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να γεμίσει το γήπεδο και να γιορτάσουμε όλοι μαζί»

«Να γεμίσει το γήπεδο και να γιορτάσουμε όλοι μαζί»
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 - 00:50

Τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός δίνει το τελευταίο του ματς για τη σεζόν. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται τον Άρη (30/04, 19:00) και με νίκη κατακτούν το πρωτάθλημα και κάνουν τρεμπλ. Με την Στέλλα Χριστοδούλου να καλεί τους ΓΑΥΡΟΥΣ να γεμίσουν το «Μελίνα Μερκούρη» για να γιορτάσουν μαζί με τις κοπέλες του Θρύλου τον τίτλο.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε: «Είμαστε έτοιμες, θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά των τελικών μέσα στην έδρα μας και να πανηγυρίσουμε το πρώτο και ιστορικό τρεμπλ για την ομάδα μας και για το ελληνικό βόλεϊ γυναικών. Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς και για τον Ολυμπιακό που για ακόμα μια φορά γράφει ιστορία».

Με την διεθνή πασαδόρο να συμπληρώνει: «Θέλουμε να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας που τόσο μας έχει στηρίξει για ακόμα μια σεζόν. Περιμένουμε να γεμίσει το γήπεδο και να γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Διαβάστε επίσης

Όλοι στο Ρέντη για το τρεμπλ!

Όλοι στο Ρέντη για το τρεμπλ!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να γεμίσει το «Μελίνα Μερκούρη» για να πανηγυρίσει μαζί με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ομάδας την κατάκτηση και του πρωταθλήματος.

Κατέκτησε ακόμη ένα νταμπλ ο Θρύλος!

Κατέκτησε ακόμη ένα νταμπλ ο Θρύλος!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού σαν σήμερα το 2015 επικράτησε με 3-1 σετ εκτός έδρας του Παναθηναϊκού για τον 4ο τελικό του πρωταθλήματος, σηκώνοντας την κούπα του πρωταθλήματος.

Ώρα στέψης και τρεμπλ

Ώρα στέψης και τρεμπλ

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν κόντρα στον Άρη (30/04, 19:00).