Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρυλική υποδοχή στην Χίπε (pic)

Θρυλική υποδοχή στην Χίπε (pic)
Κυριακή, 20 Μαΐου 2018 - 17:57

Η «τρέλα» των ΓΑΥΡΩΝ δεν υπάρχει αλλού στον πλανήτη. Το δείχνουν με τρόπους που κανείς άλλος οπαδός δεν θα έκανε! Όπως συνέβη την Κυριακή στο Βερολίνο. Η Σάσκια Χίπε επέστρεψε για μερικές ημέρες διακοπές στην πατρίδα της. Αλλά αυτό που συνάντησε η Γερμανίδα διαγώνιος κατά την άφιξή της στο Βερολίνο, της προκάλεσε απίστευτα συναισθήματα ευγνωμοσύνης και χαράς.

Ένας ΓΑΥΡΟΣ την περίμενε και της έδωσε ως δώρο, μια μεγάλη ανθοδέσμη και ένα μικρό δώρο, για όσα πέτυχε φέτος με τον Ολυμπιακό! Για το ιστορικό τρεμπλ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου. Με την Χίπε να ανεβάσει τη σχετική φωτογραφία στο Instagram.

Σχολιάζοντας: «Άλλη μια απόδειξη ότι ο Ολυμπιακός είναι ξεχωριστός. Αυτός ο φίλαθλος του Ολυμπιακού με υποδέχθηκε στο Βερολίνο με λουλούδια και ένα μικρό δωράκι θέλοντας να μου εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τη φετινή σεζόν! Δεν μου είχε ξανασυμβεί στη ζωή μου και με εξέπληξε! Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σας».

Διαβάστε επίσης

«Φέτος γράψαμε ιστορία»

«Φέτος γράψαμε ιστορία»

Η Τζίνα Λαμπρούση μίλησε στο gavros.gr και αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία της φετινής χρονιάς από την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του τρεμπλ.