Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντώνη Τσαλόπουλε, τελικά δεν έμειναν...

Αντώνη Τσαλόπουλε, τελικά δεν έμειναν...
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 - 15:05

Το γλέντι του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα και στην προκειμένη περίπτωση στο τμήμα βόλεϊ είναι μεγάλο και συνεχίζεται.

Ο Ερασιτέχνης Θρύλος ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (11/06) την απόκτηση του Ραφαήλ Κουμεντάκη από τον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής ακραίος είναι εκείνος για τον οποίο ο πρόεδρος του ΤΑΑ των Θεσσαλονικιών, Αντώνης Τσαλόπουλος, τόνιζε ότι δεν υπάρχει θέμα αποχώρησής του.

Τελικά λίγες ημέρες αργότερα υπέγραψε νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, είχε αναφέρει: «Αυτά είναι δημιουργήματα των δημοσιογράφων. Εγώ μιλάω με τους παίκτες και είμαστε κοντά, πολύ κοντά θα έλεγα».

Ο Αντώνης Τσαλόπουλος θυμίζουμε είχε χαρακτηρίσει τους Ολυμπιακούς... ποντίκια. Είχε τολμήσει να πιάσει στο στόμα του τον Ολυμπιακό ο παράγοντας της ομάδας της Θεσσαλονίκης!

Όμως πέρα από τις προκλητικές δηλώσεις του, ήταν και βιαστικός, σίγουρος για τον Κουμεντάκη! Ο οποίος, όμως, δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση της κορυφαίας ομάδας της χώρας, του Ολυμπιακού.

Ο Θρύλος αποδεικνύει περίτρανα ότι παίρνει όποιον παίκτη θέλει, παρέχοντας τα πάντα σε αθλητές και αθλήτριές του, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στις άλλες ομάδες. Μάλλον το αντίθετο ισχύει...

Να σημειωθεί ότι ο Τσαλόπουλος είχε αναφέρει και για τον Πελεκούδα, στα δημοσιεύματα που ήταν δημιουργήματα των δημοσιογράφων. Κι εκείνος υπέγραψε λίγο μετά στον Παναθηναϊκό. Έπεσες μέσα σε όλα Αντώνη Τσαλόπουλε.

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο ο Κουμεντάκης!

Στον Θρύλο ο Κουμεντάκης!

Ο διεθνής ακραίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους με τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον πήρε από τον ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι όποιον παίκτη θέλει τον κάνει δικό του.