Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμος για τον Φοίνικα

Πανέτοιμος για τον Φοίνικα
Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 - 08:47

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την άνετη επικράτησή τους με μ3-0 σετ επί της ΑΕΚ, αντιμετωπίζουν το Σάββατο (24/11) τον Φοίνικα Σύρου στο «Μελίνα Μερκούρη» για την 7η αγωνιστική της Volleyleague.

Live στις 17:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ3.

Στόχος των πρωταθλητών είναι φυσικά η νίκη και η διεύρυνση του απόλυτα νικηφόρου σερί τους τόσο την φετινή χρονιά όσο και γενικά μιας και η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ θέλει να κάνει το 36-0 στη Volleyleague.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Διαβάστε επίσης

Μακεδόνες και μετά Βολερό

Μακεδόνες και μετά Βολερό

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αγωνίζεται στην Θεσσαλονίκη (18:00) πριν από τον επαναληπτικό του CEV Challenge Cup.

Η παράδοση με τον Φοίνικα

Η παράδοση με τον Φοίνικα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (24/11) την ομάδα της Σύρου με τον Θρύλο να προηγείται στις συνολικές νίκες.

«Θα ασχοληθώ ισχυρά, με αγάπη για έναν κυρίαρχο Ολυμπιακό» (vid)

«Θα ασχοληθώ ισχυρά, με αγάπη για έναν κυρίαρχο Ολυμπιακό» (vid)

Ο Πέτρος Μαντούβαλος υποσχέθηκε να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να παραμείνουν στην κορυφή. Δείτε σε βίντεο όλη τη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του νέου πρόεδρου και υποστηρικτή του Τ.Α.Α. Ολυμπιακός.