Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο αποκλεισμοί την ίδια χρονιά στην Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ!

Δύο αποκλεισμοί την ίδια χρονιά στην Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ!
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018 - 00:14

Στα... λόγια κατακτούν τίτλους πριν καν ξεκινήσουν οι διοργανώσεις. Το έχουν αυτό στον ΠΑΟΚ. Αλλά στα γήπεδα ή πιο σωστά στα τάραφλεξ; Από αποκλεισμό σε αποκλεισμό πηγαίνουν!

Έγραψε ιστορία το τμήμα βόλεϊ Ανδρών της ομάδας της Θεσσαλονίκης! Δύο αποκλεισμοί την ίδια χρονιά στην Ευρώπη. Στα... χνάρια της ομάδας ποδοσφαίρου τους που είχε πάθει κάτι ανάλογο πριν από μερικά χρόνια!

Αντίο στην Ευρώπη από τον Δεκέμβριο, έχοντας ήδη αγωνιστεί και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στο CEV Cup. Μετά τη γερμανική Φρανκφούρτη που τους απέκλεισε από την πρώτη διοργάνωση, μια πολωνική Όλστιν τους έστειλε... σπίτι από το δεύτερη.

Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως διατυμπανούσαν όταν ξεκινούσε η σεζόν, μετρά ήδη δύο αποκλεισμούς στην Ευρώπη. Και σε λίγες ημέρες έρχονται και στο Ρέντη για το Λιγκ Καπ και τον ημιτελικό, αλλά και για τον τρίτο αποκλεισμό!

Πάλι καλά που δεν έχει άλλη διοργάνωση ως το τέλος του χρόνου γιατί θα προλάβαιναν να «χαιρετίσουν» και από εκείνη! Τουλάχιστον το γλίτωσαν το παραπέρα...

Διαβάστε επίσης