Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δείξαμε από την αρχή τι θέλαμε»

«Δείξαμε από την αρχή τι θέλαμε»
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 - 00:49

Μεγάλο «διπλό» (1-3) στην Πόλη κόντρα στην Ιστανμπούλ πανηγύρισε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, κάνοντας αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του CEV Καπ. Με τον Ραφάηλ Κουμεντάκη να δηλώνει: «Δείξαμε από την αρχή ότι ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του ακραίου του Θρύλου:

«Όλα πήγαν καλά. Το παιχνίδι περιμέναμε ότι θα είναι δύσκολο, αφού αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες με παραστάσεις, που δεν τα παρατάει και συνεχίζει να σε πιέζει. Εμείς δείξαμε από την αρχή ότι ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Σίγουρα, έχουμε το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού, αλλά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού ο αντίπαλός μας θα έρθει στο Ρέντη και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες του. Ωστόσο, εμείς θα παρουσιαστούμε όπως πάντα έτοιμοι, για να σφραγίσουμε την πρόκριση και να περάσουμε στους οκτώ».

Διαβάστε επίσης

Έχετε Βιεϊρίνια και... ψάχνεστε;

Έχετε Βιεϊρίνια και... ψάχνεστε;

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ μετά από τα δύο «καρφώματα» από τον Ολυμπιακό ψάχνεται για ενίσχυση, όπως διαβάζουμε, την ώρα που μπορεί να κάνει εσωτερική μεταγραφή τον Πορτογάλο.

Με το ένα πόδι στους «8»!

Με το ένα πόδι στους «8»!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε μέσα στην Τουρκία της Ιστανμπούλ με 3-1 σετ και έτσι με άλλα δύο στη ρεβάνς του Ρέντη θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Cup.