Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει το σερί κόντρα στον Αίαντα

Συνεχίζει το σερί κόντρα στον Αίαντα
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 - 18:02

Να συνεχίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν το Σάββατο (26/01, 15:00) τον Αίαντα Ευόσμου στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βόλεϊ Λιγκ και θέλουν να παραμείνουν μόνες πρώτες στη βαθμολογία.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες της Σάσκια Χίπε, η οποία να θυμίσουμε έχει τεθεί εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Παράλληλα η αναμέτρηση θα μεταδοθεί και ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο youtube, το OSFP TV.

Διαβάστε επίσης

«Να παίξουμε με πάθος και διάθεση»

«Να παίξουμε με πάθος και διάθεση»

Την κλήρωση της εθνικής μας ομάδας Γυναικών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σχολίασε η αρχηγός και πασαδόρος του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου.