Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Βουλγαρία ο Θρύλος

Στη Βουλγαρία ο Θρύλος
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 - 11:37

Στη γειτονική χώρα είναι η αποστολή του Ολυμπιακού, για τον αγώνα της Τετάρτης με την Νεφτοχίμικ, για τα προημιτελικά του ΣΕΒ Καπ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν την Τρίτη, νωρίς το πρωί, για τη Βουλγαρία κι έφτασαν αεροπορικώς στη Σόφια. Από εκεί, το ταξίδι συνεχίζεται με προορισμό το Μπουργκάς.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετακινούνται οδικώς για τον τελικό του προορισμό. Όταν φτάσουν, η αποστολή θα μεταβεί στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων», επί βουλγαρικού εδάφους, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία τους.

Να σημειωθεί, ότι την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ και Γιώργος Παπαλεξίου.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Αίας Ευόσμου 3-0 σετ (τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Αίας Ευόσμου 3-0 σετ (τελικό)

Διαβάστε (από το gavros.gr) και παρακολουθήστε (από το OSFP TV) το ματς της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου στο Ρέντη, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βόλεϊ Λιγκ.

Ασταμάτητα τα κορίτσια του Θρύλου!

Ασταμάτητα τα κορίτσια του Θρύλου!

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού νίκησε με 3-0 σετ τον Αίαντα Ευόσμου στο Ρέντη, για την εξ' αναβολής 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βόλεϊ Λιγκ.

Διευρύνει το νικηφόρο σερί της

Διευρύνει το νικηφόρο σερί της

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού υποδέχεται στις 19:30 στο Ρέντη την αντίστοιχη ομάδα του Αίαντα Ευόσμου για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Live ενημέρωση στο gavros.gr/OSFP TV.