Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια μεγάλη οικογένεια! (pics)

Μια μεγάλη οικογένεια! (pics)
Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019 - 19:13

Μια οικογένεια ο Θρύλος! Μπορεί να ακούγεται κλισέ ωστόσο σε κάθε περίσταση η συγκεκριμένη φράση επιβεβαιώνεται.

Έτσι έγινε και την Τετάρτη (06/02). Αρκετοί ήταν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Ρέντη, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Θρύλου κόντρα στον Παμβοχαϊκό για το Κύπελλο.

Πιο συγκεκριμένα, από το τμήμα πόλο Γυναικών, το παρών έδωσαν η Ελευθερία και η Μαργαρίτα Πλευρίτου μαζί με την Χάνα Μπάκλινγκ. Ο τερματοφύλακας και αρχηγός της ανδρικής ομάδας χάντμπολ Κώστας Τσιλιμπάρης βρέθηκε στο Ρέντη, όπως επίσης και ο Μάρκους Μπέμε, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις.

Τέλος, η Σάσκια Χίπε μπορεί να είναι τραυματίας αλλά δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί στο γήπεδο όπου αγωνίζεται δείχνοντας έτσι ότι δεν μπορεί να μείνει για πολύ εκτός τάραφλεξ. Μαζί της ήταν και η Λάουρα Έμοντς, όπως επίσης και η Κατερίνα Ζακχαίου.

Διαβάστε επίσης

Κέρδισε ξανά και πήρε την πρόκριση!

Κέρδισε ξανά και πήρε την πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε μόνο για ένα σετ κόντρα στον Παμβοχαϊκό αλλά στο τέλος έδειξε την ανωτερότητά του και επικράτησε με 3-1 σετ παίρνοντας έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Θέλουμε να κερδίζουμε εύκολα»

«Θέλουμε να κερδίζουμε εύκολα»

Στη χαλάρωση που έδειξε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στο δεύτερο σετ, κόντρα στον Παμβοχαϊκό, στάθηκε ο Κώστας Στιβαχτής σε δηλώσεις του.