Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το κλίμα βοηθάει, δενόμαστε όλο και περισσότερο»

«Το κλίμα βοηθάει, δενόμαστε όλο και περισσότερο»
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 - 08:59
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Πριν από περίπου δύο μήνες έκανε την μεγάλη επιστροφή. Ο λόγος για την Αρέτα Κονόμη. Η έμπειρη λίμπερο μετά το τέλος της περασμένης σεζόν, που κατέκτησε τα πάντα με τον Ολυμπιακό, αποφάσισε να αποχωρήσει από το τάραφλεξ. Ωστόσο, δεν κράτησε πολύ μιας και πριν από κάτι περισσότερο από ένα μήνα, επέστρεψε στη μεγάλη της αγάπη, που δεν είναι άλλη από το βόλεϊ και τον Ολυμπιακό!

Η Αρέτα Κονόμη, μετά το τέλος του ματς του Σαββάτου (09/02) κόντρα στην Θέτιδα Βούλας και τη νίκη στο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ, μίλησε στο gavros.gr και αναφέρθηκε τόσο στην αναμέτρηση όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας που έρχεται σε λίγο καιρό, αλλά και στο πως είναι μετά την επιστροφή της στην ενεργό δράση.

Μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Ήρθε εύκολα;

«Σίγουρα σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε πάρα πολύ. Το αποτέλεσμα βγαίνει γιατί όπως είπα προσπαθούμε συνέχεια. Από εκεί και πέρα είναι ακόμα μία νίκη κοιτάμε τη συνέχεια. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα πάει ακόμα καλύτερα».

Στη συνέχεια υπάρχει η Κόρινθος, αλλά και το Κύπελλο. Ο στόχος σας το νταμπλ;

«Αρχίζουμε σιγά-σιγά και βλέπουμε και το Κύπελλο. Όμως, όλα στην ώρα τους! Όπως είπα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαι αρκετά αισιόδοξη και φέτος».

Εσύ πως είσαι μετά την επιστροφή σου;

«Εντάξει, σιγά-σιγά αρχίζω και μπαίνω και εγώ σε κανονικούς ρυθμούς. Ακόμα δεν έχω ανάσες στο 100%, αλλά όλα καλά είναι».

Ήταν όλα όπως τα άφησες στην ομάδα;

«Σίγουρα. Το κλίμα της ομάδας είναι ίδιο πάντα. Από εκεί και πέρα, βρήκα σίγουρα και καινούργιες προσθήκες, ποιοτικές! Αλλά όπως είπα το κλίμα βοηθάει και δενόμαστε όλο και περισσότερο, για αυτό παιχνίδι με παιχνίδι φαίνεται και διαφορετικό».

Διαβάστε επίσης

Νίκη για την Μπουργκάς

Νίκη για την Μπουργκάς

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο CEV Καπ επικράτησε με 3-1 σετ της πρωτοπόρου Χεμπάρ και έτσι ανέβηκε την εκτη θέση στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας.