Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σφαλιάρα» στην… ομαδάρα του Τσαλόπουλου!

«Σφαλιάρα» στην… ομαδάρα του Τσαλόπουλου!
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 - 22:14

«Σκούρα» τα… βρήκε ο ΠΑΟΚ στο Βραχάτι. Η… ομαδάρα του Τσαλόπουλου ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Παμβοχαϊκό, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βόλεϊ Λιγκ. Με τους Θεσσαλονικείς να πραγματοποιούν τραγική εμφάνιση και να χάνουν με μεγάλη ευκολία.

Τι κι αν είχε δύο εβδομάδες ρεπό στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ έδειξε… κουρασμένος και με εξαίρεση το δεύτερο σετ, δεν μπόρεσε να φανεί καθόλου ανταγωνιστικός απέναντι στον Παμβοχαϊκό. Και, πλέον, η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα μόνο σίγουρη δεν είναι!

Και όλα αυτά, δύο μέρες μετά την θρυλική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του CEV Καπ. Στην τετράδα της Ευρώπης! Αυτή είναι η διαφορά…

Τα σετ: 25-16, 22-25, 25-18, 25-22

Διαβάστε επίσης

Canadian gun!

Canadian gun!

O τρίτος σκόρερ του CEV Καπ, Γκάβιν Σμιτ, σκοράρει 17,8 πόντους ανά ματς, μετρώντας συνολικά 393 με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

«Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό»

«Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό»

Στο εξαιρετικό σερβίς που είχε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στην Κόρινθο στάθηκε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς σε δηλώσεις του.

Κόρινθος - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 σετ (Τελικό)

Κόρινθος - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 σετ (Τελικό)

Το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ θέλει να συνεχίσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κόρινθο (19:00) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.