Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να νικήσουμε για τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας»

«Να νικήσουμε για τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας»
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 - 14:11

Αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν είναι οι «ερυθρόλευκοι» στον πρώτο ημιτελικό του CEV Cup με την Τρεντίνο. Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ αντιμετωπίζει στον πρώτο ημιτελικό του CEV Cup την... παγκόσμια πρωταθλήτρια, την κορυφαία ιταλική ομάδα.

Με τον Ισπανό τεχνικό να εξηγεί πώς οι παίκτες του θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις του, για να φτάσουν στην υπέρβαση, σε «ένα... πάρτι του βόλεϊ» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Κι αυτό δείχνει τη νοοτροπία που υπάρχει στις τάξεις των παικτών του Θρύλου.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ υπογράμμισε πώς: «Περάσαμε από τρεις δύσκολους γύρους για να παίξουμε αύριο κόντρα στην Τρεντίνο, την ομάδα που είναι… παγκόσμια πρωταθλήτρια ουσιαστικά. Η νοοτροπία μας θα είναι όπως στα προηγούμενα παιχνίδια».

Συνέχισε, δε, σχολιάζοντας: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για να κερδίσουμε και να δώσουμε στο σύλλογο και τους φιλάθλους μας ένα… πάρτι του βόλεϊ σε ένα παιχνίδι σαν αυτό. Επίσης θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στο υψηλότερο μας επίπεδο για να μην επιτρέψουμε στην Τρεντίνο να νιώσει άνετα».

Διαβάστε επίσης

Τα «μαγικά χαρτάκια» με την Τρεντίνο

Τα «μαγικά χαρτάκια» με την Τρεντίνο

Συνεχίζεται τη Δευτέρα η διάθεση των εισιτηρίων, ως τις 18:00, από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων. Το ίδιο και την Τρίτη (10:00-14:00), ενώ από τις 15:00 θα βρίσκονται στα εκδοτήρια του «Μελίνα Μερκούρη».