Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη και έφυγαν για τελικό!

Νίκη και έφυγαν για τελικό!
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 - 15:36

Την περασμένη Τετάρτη, στον πρώτο ημιτελικό, οι κοπέλες του Ολυμπιακού τα βρήκαν... δύσκολα με την Θέτιδα Βούλας. Η κατάκτηση του Κυπέλλου στις Σέρρες, μαζί με τον τραυματισμό της Γιώτας, έπαιξαν ρόλοι. Οι «ερυθρόλευκες» είχαν αδειάσει και δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό. Αλλά η ποιότητά τους έπαιξε ρόλο για την επικράτηση με 3-2 σετ και το 1-0 στην ημιτελική σειρά.

Το Σάββατο το απόγευμα (13/4, 19:00) στο κλειστό της Βούλας είναι το δεύτερο ματς. Η Θέτις «φιλοξενεί» τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκες» έχουν ως στόχο να πάρουν τη δεύτερη νίκη για να περάσουν στους τελικούς των πλέι οφ. Εκτός πλάνων του Κοβάσεβιτς είναι οι Χίπε και Γιώτα.

Στην αποστολή, ο Σέρβος τεχνικός έχει τις Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς και Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Διαβάστε επίσης

«Πολύ μεγάλο μπράβο στον Ολυμπιακό»

«Πολύ μεγάλο μπράβο στον Ολυμπιακό»

Τι δήλωσαν οι Στέλλα Χριστοδούλου, Αρέτα Κονόμη, Μαρία Νομικού και Γιώργος Πετρέας για την εκδήλωση «Αθλητισμός και Άτομα με Νοητική Υστέρηση», που πραγματοποιήθηκε από τον Θρύλο στο κλειστό του Ρέντη…