Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καθάρισε» ο Σμιτ

«Καθάρισε» ο Σμιτ
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 - 20:45

Μεγάλη εμφάνιση από τον Γκάβιν Σμιτ. Ο Καναδός διαγώνιος του Ολυμπιακού ήταν καταλύτης για τη νίκη που σημείωσε, με ανατροπή ο Ολυμπιακός στη Σύρο. Οι «ερυθρόλευκοι» από το 2-1 σετ υπέρ του Φοίνικα στον 4ο ημιτελικό της σειράς, κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα, πήραν δύο σετ και με 3-2 έκανε το 3-1 στη σειρά και πέρασαν στον τελικό της Volleyleague.

Ο Καναδός διαγώνιος ήταν εξαιρετικός, ειδικά στο τέταρτο σετ αλλά και το τάι μπρέικ. Ανέβασε την απόδοσή του, ήταν αποτελεσματικός στην επίθεση σε αντίθεση με τα τρία πρώτα σετ, τέλειωσε τις μπάλες που πήρε, ενώ έκανε ζημιά στην υποδοχή του Φοίνικα με τα σερβίς του.

Στο πιο κρίσιμο σημείο του τέταρτου ματς στην ημιτελική σειρά του Ολυμπιακού με τον Φοίνικα, στη Σύρο, ο Σμιτ έκανε τη διαφορά. Κομβική η εμφάνισή του και η απόδοσή του. Βρήκε μπροστά και έκανε αυτό που περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι». Να τραβήξει το σκοράρισμα και να δώσει στον Θρύλο τη νίκη στο νησί των Κυκλάδων και την πρόκριση τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Φοίνικας Σύρου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 (Τελικό)

Φοίνικας Σύρου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Φοίνικα στην Ερμούπολη και θέλει τη νίκη για να κάνει το 3-1 στη σειρά των ημιτελικών και έτσι να περάσει τους τελικούς της Volleyleague. Live στις 17:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports HD.