Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξαιρετικός Ράουβερντινκ, καθοριστικός Σμιτ!

Εξαιρετικός Ράουβερντινκ, καθοριστικός Σμιτ!
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 22:20

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στον πρώτο τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 σετ και έτσι έκαναν το ένα από τα τρία βήματα που απαιτούνται προκειμένου να στεφθούν για δεύτερη διαδοχική χρονιά πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι δύο παίκτες που έκαναν τη διαφορά στο ματς του Ρέντη ήταν οι Γκάβιν Σμιτ και Γερούν Ράουβερντινκ.

Ο Ολλανδός τελείωσε το ματς με 13 πόντους έχοντας 11/22 επιθέσεις, 1 μπλοκ και 1 άσσο. Ωστόσο από την γενικότερη εικόνα του παιχνιδιού, ο Ράουβερντινκ έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τον Σμιτ, ο Καναδός ήταν που ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς για τον Θρύλο. Ο «μπομπέρ» των «ερυθρολεύκων» είχε 16 πόντους, με 11/18 επιθέσεις, 4 άσσους και 1 μπλοκ.

Όμως εκεί που χρειάστηκε στο τρίτο και καθοριστικό σετ του ματς, πήρε την ομάδα στις πλάτες του. Ο Σμιτ με δύο συνεχόμενους άσσους και μάλιστα πάνω στον καλύτερο υποδοχέα του ΠΑΟΚ τον Σαφράνοβιτς, «καθάρισε» το ματς κάνοντας το 23-21, 25-21 για τη νίκη του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

«Ένα βήμα πιο κοντά» (pic)

«Ένα βήμα πιο κοντά» (pic)

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά μετά τη νίκη της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ και το 1-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος.