Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φοβερό να έχουμε τόσο φανταστικούς οπαδούς!»

«Φοβερό να έχουμε τόσο φανταστικούς οπαδούς!»
Κυριακή, 5 Μαΐου 2019 - 08:30
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετική στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 σετ, έκαναν το 1-0 στη σειρά και έτσι θέλουν δύο ακόμα νίκες προκειμένου να κατακτήσουν το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα.

Ο Έμι Τερβαπόρτι, μίλησε στο gavros.gr και αναφέρθηκε στο ματς του Ρέντη, στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν για μια ακόμα φορά οι ΓΑΥΡΟΙ που κατέκλυσαν το «Μελίνα Μερκούρη», ενώ φυσικά ο Φινλανδός πασαδόρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Τόντορ Αλεξίεφ.

Νίκη με 3-0 στον πρώτο τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το σχόλιό σου για το ματς;

«Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις κόντρα στον ΠΑΟΚ μιας και είναι και αυτός μια ποιοτική ομάδα. Θεωρώ ότι το σερβίς μας ήταν εξαιρετικό και σε μερικά κρίσιμα σημεία ήμασταν πολύ καλύτεροι. Επίσης στο τρίτο σετ ο Γκάβιν (σ.σ. Σμιτ) αποφάσισε να το τελειώσει μόνος του. Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Ξεκινάμε την προετοιμασία για το ματς της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη το οποίο θα είναι αρκετά δύσκολο και πιστεύουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο κόσμος της ομάδας έδωσε για μια ακόμα φορά βροντερό παρών στο Ρέντη.

«Είναι φανταστικοί. Είναι φοβερό να έχεις τέτοιους οπαδούς που να σε υποστηρίζουν ό,τι και αν συμβαίνει και σου δίνουν πάντα μια έξτρα ώθηση».

Η επιστροφή του Αλεξίεφ πόσο βοήθησε την ομάδα;

«Αλλάζει πάντα την δυναμική της ομάδας μας! Ο Τόντορ ήταν εξαιρετικός σήμερα (σ.σ. την Παρασκευή), μετά από τον τραυματισμό που είχε και επέστρεψε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όμως, πρέπει να βελτιώσουμε ακόμα κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι».

Διαβάστε επίσης

Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν!

Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν!

Το 1-0 στο Ρέντη δίνει μικρό αβαντάζ στον Ολυμπιακό, αλλά οι παίκτες του γνωρίζουν καλά πώς στον δεύτερο τελικό πρέπει να είναι ακόμα καλύτεροι.