Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με σύμμαχο τον κόσμο ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί»

«Με σύμμαχο τον κόσμο ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί»
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019 - 23:21

Χαρούμενος και περήφανος για όλα όσα κατάφερε τη φετινή χρονιά με τον Ολυμπιακός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Κώστας Χριστοφιδέλης.

Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Θρύλου ευχαρίστησε και εκείνος με τη σειρά του τον κόσμο της ομάδας, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για αυτή την επιτυχία.

Παράλληλα, σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του, τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσει για κάτι τέτοιο...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτά. Με τον κόσμο στο πλευρό μας καταφέραμε να κατακτήσουμε ακόμη έναν τίτλο. Πολλά μπράβο σε όλους».

Για το δικό του μέλλον σχολίασε: «Είναι πολύ νωρίς να σκεφτούμε το... αύριο. Σκεφτόμαστε το παρόν. Η χρονιά ήταν πολύ πιεστική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστεί. Με σύμμαχο τον κόσμο θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί».

Για το γεγονός ότι κατέκτησε ακόμη ένα πρωτάθλημα: «Νιώθω περηφάνεια. Είμαι τυχερός που αγωνίστηκα σε ιστορικούς συλλόγους. Γυρνώντας τον χρόνο πίσω σίγουρα δε θα μπορούσα να φανταστώ μια τέτοια καριέρα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα».

Διαβάστε επίσης

«Ήμασταν δυνατοί και μαχητές»

«Ήμασταν δυνατοί και μαχητές»

Συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσε ο Γκάβιν Σμιτ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού κόντρα στον ΠΑΟΚ.